Wariant 3

Home  >>  Wariant 3

Wariant III 110zł/os.

DANIA GORĄCE:

– Tradycyjny rosół z makaronem

– Polędwiczki w sosie grzybowym z ziemniakami

– Barszczyk czerwony z uszkami lub pasztecikami

– Bukiet surówek

ZIMNE ZAKĄSKI:

– Śledzie na trzy sposoby

– Chrusty drobiowe w sezamie

– Jajka faszerowane zapiekane w skorupkach

– Winogrono w serze pleśniowym i orzechach

– Sałatka grecka

– Półmisek pieczystych (schab ze śliwka, karkówka, boczek)

– Kuleczki mięsne z ziołami podane na cykorii

DESER:

– Szarlotka na ciepło polana sosem czekoladowym

NAPOJE:

– Kawa

– Herbata

– Sok pomarańczowy podawany w dzbankach

– Woda niegazowana podawana w dzbankach z cytryną i miętą

Przedstawione menu stanowi wyłącznie naszą propozycję.

Istnieje możliwość indywidualnego ułożenia menu wraz z Szefem Kuchni.